Register Now

Register Now

  • Wakacje minęły i lato się skończyło. Przed nami jesień i zima. Krótsze dni, szaro, buro, ponuro, deszczowo i zimno. Co zrobić aby nadchodzący sezon był miły, kolorowy, smaczny, pyszny, aromatyczny, pachnący?
    Zapraszamy do Dorożkarni na nasze warsztaty – może uda się zamknąć trochę lata w słoiku? Stragany uginają się od warzyw i owoców. Oczywiście najlepsze są świeże, jednak istnieje sposób, by cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Wystarczą dobre chęci, zapas słoików i ciekawe przepisy.
    Kto z Was lubi dżemy, a kto kiszonki?

    Uwaga! Prosimy o przyniesienie własnych, odpowiednio przygotowanych i wyparzonych słoiczków i nakrętek.

    Termin: 4 października 2020, niedziela, godz. 11.00-13.00
    Prowadzenie: Szymon Gotowski i Katarzyna Salinger
    Koszt: 20 zł/osoba

    zapisz się!

Więcej wydarzeń

Zimowy Sztuk-Mix

10/02/2025 - 14/02/2025

Dorożkarnia

Siekierki 60+ w styczniu 2025

08/01/2025 - 29/01/2025

Dorożkarnia i warszawskie miejsca kultury

Babel - spektakl Teatru Tańca JAZZ

21/12/2024 - 21/12/2024

Dorożkarnia

Content | Menu | Access panel